©  Foto:

Frøken Stay, ferielejlighed i Jels

Nyistandsat ferielejlighed tæt ved Jels Søbad og lige ud til Hærvejsruten. 

Denne helt nyistandsatte ferielejlighed i Jels rummer 3 fine værelser med plads til to personer i hver. Der er mulighed for to ekstra opredninger i den ene stue. Det særlige ved ferielejligheden er dens beliggenhed: lige ned til Jels Nedersø og lige over for Jels Søbad. Er du vinterbader eller nyder du bare en morgendukkert i din ferie, så har du her muligheden MEGET tæt på, for der er 50 meter til vandkanten. Rummene er indrettet med kærlighed til hygge og feriestemning. 

Ferielejligheden ligger i forlængelse af Frøken Kaff, der er en café med et helt særligt hjerte for kaffe. Som lejer af ferielejligheden får I 10 procent rabat på kaffe og mad i caféen. Lejen inkluderer sengelinned, håndklæder og slutrengøring, mens forbrug kommer oven i. Ferielejligheden rummer et mindre men funktionelt køkken og har 1 badeværelse med toilet og bad. Der er tv i stuen, parkering lige uden for døren og trådløst net. 

Bag huset med ferielejligheden findes en terrasse, hvor I kan opholde jer lidt mere ugeneret end ved selv søbadet, hvis der er mange besøgende. 

Ferielejligheden udlejes på "værelses-basis" med deleadgang til køkken og toilet - hvis du kommer efter kl. 14 og der ikke der andre bookninger. Dette vil især være relevant for vandre- og cykelgæster på Hærvejen. 

AFSTAND til Hærvejen
Vandrerute: 0 m 
Cykelrute: 300 m -  gå ad Jels Søvej