Poul la Cour Museet

Kulturhistorisk byvandring i højskolebyen Askov

Foto: Poul la Cour Museet
Aktiviteter
Turforslag
Adresse

Maltvej 1

6600 Vejen

Dyk ned i den spændende historie om mennesker, gerninger og virketrang i og omkring Askov Højskole. Højskolelivet har sat sit umiskendelige aftryk på byen fra etableringen i 1865 og frem til i dag. På VisitVejen appen findes en digital byvandring, der guider dig rundt til en række interessepunkter i Askov. Tag din smartphone i hånden, og tag en tur rundt i Askov og sug historien om huse og steders beboere, arkitekter og ejere til dig. Stil dig foran huset, og se før-billeder (på de fleste huse) og læs beskrivelserne på smartphonen, og du får en dybere indsigt i højskolens betydning for by og egn. 

Materialet er udarbejdet i samarbejdet med Museet på Sønderskov. 

Sådan finder du byvandringen i Askov på din Smartphone/tablet:

  1. Gå ind i App Store (iPhone/iPad) eller Google Play (Android) og søg efter ”VisitVejen”, og download appen. Den er gratis.
  2. Når appen er downloadet, åbn den og gå ind i ”Oplevelser” -> ”Spændende Byvandringer” -> ”Kulturhistorisk byvandring i højskolebyen Askov”.
  3. Nu ser du et kort med 30 stedfæstede informationsknappenåle, som hver indeholder nu og før-billeder af huset/stedet og en tekst om husets historie og betydning i relation til højskolelivet.

God tur. 

Adresse

Maltvej 1

6600 Vejen

Facilities

Cykelture

Vandreture

Selvguidede ture

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Visit Vejen Turistinformation