Gå til indhold
julestemning på sønderskov
Hygge, nostalgi og julestemning

Vejen til jul

Dansk Natur Design i Foldingbro - rensdyr i naturmaterialer

Mød julestemningen i Vejen-området

Julestemningen er her faktisk hele året -  for det er her, du finder Lillelunds Julemuseum fyldt med hjerterum og julestemning og masser af nostalgisk pynt. Julemuseet er lukket ned for sæson 2021.

 

Julen er over os, rundt om os og i os. Modstand er nytteløst, intet kan befri os. Dog er der et, der hjælper en smule, simpelthen selv, at begynde at juble. Piet Hein

Juleoplevelser og juleevents 2021

Mærk hyggen og julestemningen i Vejen-området

Julebyen Vejen er pyntet hyggeligt med gran og lys. De fleste butikker ligger tæt ved bymidten. Husk der også i december  - lige som alle de andre måneder om året - er gratis parkering i Vejen midtby. Også i områdets andre byer, Brørup, Rødding, Holsted m.fl. er der flotte julepyntede gader og torve og butikker. Hvis du vil opleve julepyntet by med stor wauw-effekt, så skal du smutte en tur til Brændstrup syd for Rødding - efter mørkets frembrud. 

 

Julehyggen breder sig i mørket - her er det Hotel Postgården og Restaurant Det BlåTog i Holsted, som har skruet op for udendørsjulehyggen. 

Hotel Postgården i Holsted i julebelysning

Julegaveideer

Syltede nissenumser

Anderledes forslag til julegaver fra området

Er du løbet tør for julegaveideer eller vil du gerne give en original og kreativ gave? Vi kommer her med en række forslag, som garanteret ikke står på ønskesedlen, og som kan findes rundt om ved turismevirksomhederne i området. Lad dig inspirere til gode gaveideer. Her både inspirationer til gavekort, sammen-oplevelser og de gratis oplevelser (det er her du skal fikse gavekortet selv). 

Lufteture i juletiden

Trænger du til lidt frisk luft i løbet af decembers juletravlhed eller til at få brændt lidt af julesulet af i juledagene, så er naturen åben for besøg. Og den her helt gratis at besøge og giver gerne nye impulser og ro i hovedet.

 

Her finder du byerne

   

Her ligger byerne

Find mere information her