skip_to_main_content

Julegaveideer

Syltede nissenumser
Anderledes forslag til julegaver fra området

Er du løbet tør for julegaveideer eller vil du gerne give en original og kreativ gave? Vi kommer her med en række forslag, som garanteret ikke står på ønskesedlen, og som kan findes rundt om ved turismevirksomhederne i området. Lad dig inspirere til gode gaveideer. 

Jule-ophold i Vejen-området

Trænger du til et pusterum og se noget andet end de hjemlige vægge, få frisk luft og nye impulser og noget julestemning, så udbyder en række hoteller juleophold. Tag direkte kontakt med hotellet, når du ønsker at booke. Hverdage, weekender eller selveste juleaften. Du vælger. 

Hotel Skibelund Krat - udsigt over Kongeådalen
Juleophold på Hotel Skibelund Krat

Booker du et juleophold på Hotel Skibelund Krat får du gratis entrebillet til Lillelunds Julemuseum, som ligger ca. 3 km fra hotellet. Det er også de to julebrødre, der har julepyntet Hotel Skibelunds restaurant i år. Se mere om Hotel Skibelunds Juleophold her. 

Hotel Søgården - midt mellem Kolding, Esbjerg, RIbe og Billund
Juleophold på Hotel Søgården i Brørup

Book et juleophold hos Søgården i Brørup. Så er du tæt på den julepyntede herregård Sønderskov og det private samlermuseum LIllelunds Julemuseum. Læs mere om julehophold på hotel i Syddanmark her

Weekendtilbud med indbygget sport eller selve juleaften.

To weekender i december kan du booke ophold på LaCenter Sport ved Sportscenter Danmark. Det er her du skal ha sportstasken med og nyde de mange muligheder for aktiv ferie i landets 3. største idrætsanlæg, og samtidig opleve julen i Vejen by. Og omegn. Se mere om juleholdholdet her. Du kan også vælge et ophold fra den 23. til 25. december - bare for at prøve noget andet i jule. 

Lufteture i juletiden

Trænger du til lidt frisk luft i løbet af decembers juletravlhed eller til at få brændt lidt af julesulet af i juledagene, så er naturen åben for besøg. Og den her helt gratis at besøge og giver gerne nye impulser og ro i hovedet.

I juledagene er der to jule-gå-klassikere - det er to guidede gå-ture i henholdsvis Rødding og Jels. Og ellers kan du frit boltre dig - lad dig inspirere her: 

Her finder du byerne

   

Her ligger byerne

Find mere information her