©  Foto:

18-hullers minigolfbane, Øster Lindet

Minigolfbanen i Øster Lindet er en 18-hullers bane, som er bygget efter Dansk Minigolfunions retningslinier.

Minigolf kan spilles af alle i familien, så her er en oplagt mulighed for fælles aktivitet på tværs af generationer. Minigolfbanen i Øster Lindet er en MOS-bane(minigolf open standard) designet af en golfspiller, og kan derfor anvendes som træningssted, hvis du er golfspiller. Banen kan bruges af alle - uanset erfaring. Minigolf er derfor en rigtig hyggelig udflugt og fælles aktivitet i familien, vennegruppen eller for en gruppe kollegaer. Banen er udendørs, så I får i tilgift en portion frisk luft. En gruppe på 3-4 personer vil være 1,5 til 2 timer om at spille minigolfbanens 18 huller. 

Initiativet til banen er taget af en række lokale borgere i Øster Lindet, som i fællesskab har skaffet midler og bygget banen i 2020 i regi af den lokale idrætsforening. Banen er således bygget af frivillige og passes af frivillige.

Banerne er med støbt bund og kanter af marksten og beklædt med kunstgræs. Sort kunstgræs markerer startstedet, mens gul belægning gør det ud for sand og blå er vand.

Minigolfbanen ligger bag ved Øster Lindet Landsbyhus. Der er parkeringspladser ud mod Øster Lindet Præstegårdsvej, og der er skiltet hen til banen. Kører du efter GPS, så skal du huske at indtaste Øster Lindet i adressen. Der er nemlig flere Præstegårdsvej’er i postnummerområdet.

Ved banen findes skilte med reglerne. Henter du appen Simple Score Card på din mobil (Apple), kan I nemt holde styr på stillingen undervejs.

Om aftenen er minigolfbanen oplyst, således at det er muligt at spille en stor del af døgnet og året.

Praktisk
Det koster 50,- kr. pr. person at spille en runde minigolf – uanset alder. Prisen omfatter putter og kugle.

Betaling kan ske med Mobile Pay (husk at skrive ”minigolf” i tekstfeltet) eller med kontanter. Betaling og udlevering af putter og kugler sker i motionscenteret, som ligger ved Øster Lindet Landsbyhus. Du kan med fordel se videoen herunder, hvordan det foregår. 

Ved Øster Lindet Landsbyhus er der en fin bålhytte og borde/bænke-sæt. Her er minigolfbanens brugere velkomne til at sidde med medbragt kaffe- eller frokostkurv. Skal I købe ind inden spillet, så skal I til Jels.

Det er muligt at booke hele minigolfbanen til større arrangementer og grupper. Det koster 1.500,- kr.  for alle 18 huller i to timer. Booking ved større arrangementer sker ved at maile til alicericksen@gmail.com. Du kan på Øster Lindet minigolfs facebook side se, om banen skulle være optaget længere tid til stævner eller til større arrangementer.