Agnes Bed and Breakfast, Bække

Agnes Bed and Breakfast, Bække

Foto: Agnes Bed and Breakfast, Bække
Overnatning
Bed & Breakfast
Adresse

Teglgårdsvej 32

6622 Bække

Tæt ved Hærvejens vandre- og cykelrute i Bække og tæt på Billund ligger Agnes Bed and Breakfast med 3 værelser på første sal i stuehuset til en stor gård med fantastisk udsigt over landskabet. Værelserne er af høj standard, indrettet hyggeligt og personligt af værtinden selv. Der er fælles badeværelse på 1. sal og adgang til badeværelse i stueetagen. Fra værelserne er der udsigt til stor og velholdt have med både gode sidde-steder og aktivitetsmuligheder. Stedet indbyder med sin stil og omgivelser til rolig og tidsrigelig ferie med fokus på samvær. Det er også grunden til, at der ikke er tv på værelserne. Der er kogekande/elkeddel med kopper, kaffe og te til. Der kan lånes bestik m.m. hos værtsparret og spises udenfor eller på fælles areal. Der kan ikke laves mad. 

De 3 værelser er forskellige i størrelse og indretning: 

  • Et værelse med dobbeltseng
  • Et værelse med dobbeltseng og en enkeltseng
  • Et værelse med 2 dobbeltsenge, familieværelse på 30 kvm, der er mulgihed for at låne weekendsenge, puslepude og barnestol

Værtsparret suppleres af to børnevenlige golden retrivere og 3 katte. 

Gården drives med planteavl, og som gæst er du velkommen til at gå omkring på udendørsarealerne, og det er også muligt at få en guidet tur af værten. 

Afstand til Hærvejens vandrerute 0,6 km
Afstamd til Hærvejens cykelrute 0,6 km

Adresse

Teglgårdsvej 32

6622 Bække

Åbningstider

01 Feb 20 / 22 Dec 20

Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun

Relaterede produkter

Opdateret af:
Visit Vejen Turistinformation