Centralhotellet i Holsted

Foto: centralhotellet
Overnatning
Hoteller
Centralhotellet i Holsted byder velkommen til både store og små. Vi har renoveret hele hotellet, så det fremstår indbydende og fremfor alt hyggeligt.
Adresse

Storegade 82

6670 Holsted

Vi har 8 dobbeltværelser, hvoraf flere kan redes op til familier. Der er nyrenoverede badeværelser på gangen og som gæst hos os kan du frit benytte den hyggelige lounge, hvor der er mulighed for at lave en kop kaffe eller te. Til de mindre gæster er der legerum med mulighed for at se DVD og vi har en trampolin i haven. Når du overnatter hos os er morgenmad ikke med i prisen. Vi har indrettet te-køkken, som vores gæster kan bruge. Vi har trådløst internet på hele hotellet - det er naturligvis gratis.

Området hvor Holsted ligger, byder på mange forskellige muligheder. Der er mange stisystemer til hyggelige gåture, der er fiskerimuligheder i bl.a. Holsted Å (husk fisketegn), 18-hullers golfbane (også pay and play bane), fodboldgolf, svømmebad, landsbymuseer og mange andre muligheder.

Centralhotellet ligger lige midt imellem Kolding og Esbjerg og under 10 min. kørsel fra motorvej E20. Den centrale beliggenhed gør det nemt at nå Billund, Givskud, Esbjerg, Kolding, Ribe og Rømø. Hotellet ligger desuden lige overfor banegården i Holsted, hvorfra København kan nås på 2½ time.

Adresse

Storegade 82

6670 Holsted

Åbningstider

01 Jan 20 / 31 Dec 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Visit Vejen Turistinformation