Overnatning langs med Hærvejen

Foto: VisitVejen

Skal du på tur langs Hærvejen og ønsker overblik over overnatningsmuligheder af alle slags, så skal du tjekke listen her. 

Der går en gammel vej ned gennem Jylland - brugt af hære, studedrivere og pilgrimme. I dag en er Hærvejen er 500 km lang vandre- og cykelrute, der kan tages i bidder eller hele stræk.

Her finder du en oversigt over de forskellige overnatningsmuligheder på Hærvejs-strækket, der går fra lidt nord for Bække og til Jels. Du skal bruge linket til at finde nærmere oplysninger, og du finder der beskrivelse af stedet med afstande til Hærvejsruten, faciliteter, kontaktoplysninger, åbningsperioder etc. Stederne ligger i "geografisk rækkefølge" fra nord mod syd. Oplevelser og seværdigheder langs ruten - i samme rækkefølge - finder du her. 

Vær opmærksom på, at shelters IKKE kan bookes. Ønsker du at booke overnatning på bed and breakfaststeder eller hoteller, så skal du kontakte stederne direkte. 

Du kan både vandre og cykle langs med Hærvejs-strækket, men ruterne følges ikke ad hele vejen. Det betyder at nogle steder ligger mere hensigtsmæssigt end andre, men det er jo op til dig selv hvor langt du vil vandre eller cykle. 

Det er alle typer og kvaliteter af overnatning. teltpladser, shelters, bed and breakfaststeder, campingplads og kroer/hoteller. 

Vores madpakkeliste finder du her

Du man måske også have gavn af at hente Visit Vejen Appen - her finder du et kort med detaljerede informationer om servicefaciliteter undervejs - vand, bænke, wifi, etc.  - dvs. på Hærvejen mens du går, og ikke på overnatningsstederne. Vælg menupunkt De store vandruter, vælg Hærvejen og vælg Servicefaciliteter langs Hærvejen. Mobilens gps vil vise dig hvor på ruten du er, også selv om du har slået flystilstand til. 

Overnatning langs Hærvejen 

Længst mod nord - og ca. 2 km nord for byen Bække finder du:

I selve Bække by finder du: 

I den lidt større by Vejen og den nærliggende højskoleby Askov finder du: 

 

Foto:Hærvejen

Syd for Vejen finder du omkring Skibelund Krat og Københoved disse steder: 

Og længere mod syd i og omkring Jels finder du disse overnatningssteder: